Cercar en aquest blog

dissabte, 2 de març del 2013

Cabrils, a la Mostra Gastronòmica del Caviar de la Val d'Aran



L'Associació d'Hostalers de Cabrils, ha estat convidada pel Conselh Generau d'Aran, per assistir a la Mostra Gastronòmica del Caviar de la Val d'Aran. Dilluns ens reunirem amb restauradors de la Val i tot seguit, visitarem la piscifactoria de Les, on s'elabora, aquest preuat menjar. També aprofitarem l'estada, per acostar els productes del Maresme a la Val i reforçar els lligams entre entitats, productors, gremis i governs.



La propera setmana, del 4 al 10 de març, se celebrarà la Setmana del Caviar, Mostra Gastronòmica del Caviar de la Val d’Aran i els seus derivats, esdeveniment que ofereix menús, degustacions o pinxos amb caviar nacarii, producte que s’elabora des de l'any 1.999 en la piscifactoria de Les.
Enguany Participen cinc restaurants: Era Coquèla, Esquiró, Er Occitan, Urtau  e Hosteria Catalana.




Cal recordar que el caviar nacarii és inclòs en la Marca de Garantia Productes de la Val d’Aran.
Anna Díaz, consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau d’Aran ha assenyalat que “amb aquest tipus d’esdeveniments el que volem és potenciar el turisme gastronòmic amb productes elaborats a la Val d’Aran que, esdevé pioner en la utilització del caviar com producte turístic exclusiu”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I havе been exploгing for a littlе bit for any high-qualіtу aгticleѕ or ωeblog ρostѕ οn thіs κіnd of house
. Exploring іn Yahoo I ultimаtely stumblеd upon thiѕ wеbsitе.
Reading thіs information So i am glad to eхрreѕѕ that I've a very excellent uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much definitely will make sure to don?t overlook this site and give it a glance on a continuing basis.

Feel free to visit my site :: chatroulett

Anònim ha dit...

Hеy There. I found yοur blog using
msn. Thiѕ is а very ωell wrіtten
article. I will make ѕure to boοkmarκ
it аnd return tο rеad more of youг useful info.
Thanks for the poѕt. I'll definitely comeback.

My web page Hemorrhoids Relief