Aquests són alguns dels plats que trobareu, a la carta dels restaurants participants, durant les XI Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils. No són menús tancats, si no, que són plats recomanats dins l'oferta gastronòmica de cada establiment. Esperem que gaudiu d'aquestes jornades. Bon profit!
AXOL
Llebre farcida de Foie amb castanyes i remolatxa.
Civet de Senglar
CAN RIN
Paté de Les
Filet de Cèrvol amb pure de moniato i mostaza de violeta
Coca d'espinacs a la Catalana amb botifarra Aranesa i All i Oli
HOSTAL DE LA PLAÇA
Paté de Les
Civet de Senglar
HORT CABRILS
Civet de Senglar
LA MOSSEGADA
Plata d'embotits d'Aran
Olla Aranesa
Conill a la caçadora
Bacallà a l'estil d'Aran
SAL I PEBRE
Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides (Truhes)
Civet de Senglar
XARET
Olla Aranesa
Paté de Les
Conill a l'Aranesa
Civet de Senglar
XEFLIS
Olla Aranesa
Paté de Les
Truhes farcides (patates)
Estofat de Cèrvol
Arròs d'Aran
Pescajons (creps)
Cassis del Bares de Les
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada