Cercar en aquest blog

dilluns, 5 de maig del 2008

Truita de Mongetes, amb sorpresa a l'estil de les Annes.



Les guanyadores del primer concurs popular de truites de Cabrils, l'Anna Dachs i l'Anna Calvo.


Èxit de participació, en el primer concurs popular de truites de Cabrils.


Un total de 13 equips, van participar en el primer concurs popular de Cabrils, organitzat per l'Associació d'Hostalers de Cabrils.Tan els concursants, com tots els assistents, van disfrutar de valent tan de l'entorn de Can Barba, com del nivell " gastronòmic " dels cuiners participants.










L'equip nº 5, compost per l'Anna Dachs i l'Anna Calvo, van arrasar enduent-se els tres primers premis a la truita mes original, la mes ben presentada i la mes saborosa, la Truita de Mongetes, amb sorpresa a l'estil de les Annes.






L'equip nº 1, compost per el Ramon Navarro i la Maribel Babra, es van endur el premi especial a la millor caracterització, amb una indumentària al mes pur estil "Catalanet".







L'equip nº 9, compost per la Mº Tresa Ferrer i la Marina Hernandez, es van endur dos segons premis a la mes ben presentada i mes original, amb la Truita de Bacallà amb samfaina a la Catalana.




L'equip nº 11, del Pere Cardona, es va endur el segon premi a la mes saborosa, amb la Truita "Somiatruites".






L'equip nº 12, de l'Enrique Galvez, es va endur el tercer premi a la mes original, amb la truita " Lasanya de patates a la maionesa roja".





L'equip nº 2, compost per en Joan Medina i en Joan Sussin, es van endur el tercer premi a la mes ben presentada, amb la Truita rosada Cabrils.






L'equip nº 8, compost per en Pepe Sancho i la Silvia Arizmendi, es van endur el tercer premi a mes saborosa, amb la Truita "Sílvia".









L'ambient competitiu del concursants i l'exigent Jurat, encapçalat per l'Àvia Remei i en Justo Ruiz, van donar un molt alt nivell al concurs.




Solament ens queda, felicitar a tots els concursants per el seu nivell gastronòmic i encoratjar-los a repetir l'any vinent.

Donar les gràcies, a la Comissió de Festes ( que han currat de valent), a tots els col·laboradors, al blog Tuets i molt especialment al Cèsar i al locutor i amic, Jordi Royo per la seva professionalitat i comprensió.
No sé si em deixo algú, espero que no. Un cop més, gràcies a tots i fins l'any vinent. Salut!


Aquí teniu unes imatges més!





















Per cert, Cabrils Gastronòmic, anirà publicant les receptes de totes les truites del concurs, en les properes setmanes.