Cercar en aquest blog

divendres, 14 de març del 2008

Estrella Damm ‘Inedit’, la primera cervesa creada per a acompanyar els menjars

"D’alta intensitat i complexitat aromàtica"

Ara la cervesa ja no només serà una beguda de concert, per fer a una terrassa a primera línea de mar, per mirar el futbol, per sortir de festa... no! Ara també serà una beguda que podrà acompanyar als millors plats com si d'un bon vi es tractés. Després d’un any i mig de col•laboració entre els mestres cerveceros de Damm i l’equip de sommeliers d’el Bulli, s’ha presentat a Alimentària Estrella Damm Inedit, la primera cervesa pensada per al món de la gastronomia, que es pot gaudir amb qualsevol tipus de plat, per sofisticat que sigui.

Estrella Damm Inedit és un coupage únic, barreja de maltes d’encebada i blat, aromatitzat amb espècies (cilantre, pell de taronja i regalèssia), llevat i aigua. A més, després de l’omplert i taponado, es produeix una segona fermentació en ampolla, atorgant complexitat al producte, i evolucionant amb el temps cap a nous registres gustatius i aromàtics.Estrella Damm Inedit es comercialitzarà a partir del mes de maig en dos formats: 75 cl. i 50 cl.

El preu recomanat de venda al públic en restaurants serà d’aproximadament 8 euros l’ampolla de 75 cl.

Nota de cata

Com informa el portal noticiesdot Estrella Damm Inedit en la seva nota de cata es qualiica com "d’alta intensitat" i complexitat aromàtica, amb aspecte lleugerament tèrbol. Molt afrutada i floral en nas, amb sensació de llevat fresc i records a espècies dolços.

Es tracta d’una cervesa de teixidura cremosa i fresca, suau volum i carbònic delicat. Té un postgust llarg i de record afable.

Font:directe!cat