Ingredients:
4 Peus de porc
8 Llagostins
1 Ceba
4 Tomàquets vermells
una mica de julivert
2 alls
100gr. d'ametlles torrades
Elaboració:
Bullirem els peus duran 3 hores aproximadament. Mentrestant farem el sofregit amb la ceba i els tomàquets. Fregirem els llagostins amb la cassola que farem els peus i un cop fregits retirem els llagostins i ho reservem. Amb el sofregit que hem fet, el posarem dins un pot hi afegim el julivert, els alls , les ametlles torrades i triturarem tot junt amb el “turmix” fins que quedi ben fi.
Quan els peus estiguin freds els tallem pel mig i els posem a la cassola on hem fregit els llagostins i a la qual hi tenim l'oli. Els posem cap per munt, hi tirem la picada per sobre i cobrim amb el suc de coure els peus. Quan arrenqui el bull baixem el foc i deixem que faci xup xup. A mitja cocció afegim els llagostins i quan estigui reduïda la salsa apaguem el foc i ja podem servir. Bon profit i Salut!
Recepte del Restaurant Xeflis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada