Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de setembre del 2007

MÉS ENLLÀ DELS MACARRONS

COM ACONSEGUIR QUE ELS TEUS FILLS MENGIN SA


Si al teu fill li passa alguna d'aquestes coses:
- Al matí li costa esmorzar.
- Es deixaria tallar un dit abans de menjar peix.
- La verdura és la seva enemiga número u.
- Quan menja carn fa bola.
- A l'hora de berenar només vol pastes.
Aquest llibre és per a tu!
A Més enllà dels macarrons, Ada Parellada ens explica d'una vegada per totes què necessiten menjar els infants per créixer sans i què es pot fer perquè, a més, en gaudeixin. Amb desenes de receptes, una taula amb les racions adequades a cada edat i un test per a valorar els hàbits alimentaris. Inclou un joc imantat per a la nevera, per divertir-nos i organitzar els àpats més sans.
Ada Parellada
Nascuda a Granollers el 1967, va aprendre l'ofici de la cuina de la mà dels seus pares i els seus avis, fondistes de tradició. Amb vint-i-cinc anys va obrir el restaurant Semproniana i, pocs anys més tard, el Pla dels Àngels i el Petra, tots tres a Barcelona. Hi prepara versions roqueres de la cuina tradicional. Bellugadissa de mena, la seva passió i gran curiositat per la cuina l'han portada a complementar la gestió d'aquests establiments amb col·laboracions en diversos mitjans de comunicació, amb la publicació de llibres i amb tallers de cuina per a nens i nenes.
Ada Parellada
Il·lustracions de Mercè Galí
MINA
Col·lecció: Sal i Pebre, 8

Pàgines: 192

Any d'edició: 2007
Preu: 17 €